Leuke extra’s bij Trouw Partners!

Vanaf vandaag krijgen jullie bij boeking van meerdere Trouw Partners leuke extra’s van ons!

Wanneer je ons boekt krijg je van de geboekte partners een kado. Wat dat is verschilt per bedrijf en kan ook nog afhankelijk zijn van de grootte van je boeking. Maar leuk is het altijd!

La Mia Torta - bruidstaart - Trouwfotografie Freya Edam   corsage door Sas bloemiste Edam   Chocomel met appeltaart bij De Breek - Trouwfotografie Freya Etersheim

Al die leuke extra’s op een rijtje:

Prachtige 20×30 cm foto afdruk 1

taartje in stijl bruidstaart bij 1-jarig jubileum 2

Een heerlijk culinair pakket 3

Een diamant t.w.v. € 100,- 4

Een drankje en appeltaart voor 4 personen 5

Zandritueel tijdens ceremonie 6

Een goodiebag vol kortingsbonnen bij je trouwjapon 7

Een gratis accessoire bij je trouwboeket 8

1 Een mooie trouwfoto op fotopapier is natuurlijk al geweldig om aan de muur te hangen. Maar een afdruk op canvas is nog mooier! Of wat denk je van het nieuwe Xpozer? Een prachtige matte afwerking met een zeer fijne textuur en een geavanceerd ophangsysteem.
2 Traditie is om de bovenste laag van de bruidstaart te bewaren tot het eerste jubileum. Maar ingevroren bruidstaart is natuurlijk lang niet zo lekker en zo mooi als verse! Daarom krijgen jullie van La mia torta gewoon een nieuw toplaagje wanneer jullie één jaar getrouwd zijn.
3 Jullie willen thuis toch ook genieten van de kookkunsten van Country Home Cooking en al die lekkere streekproducten die zij gebruiken? Dat kan met het culinaire verwen pakket dat jullie krijgen bij boeking van de catering!
4 Bij aankoop van twee gouden trouwringen krijgen jullie van Mio trouwringen er een diamant t.w.v. € 100,- bij.
5 Nog een keer nagenieten van je trouwlocatie? Je mag met vier personen koffie komen drinken bij De Breek. Natuurlijk krijgen jullie daar ook onze heerlijke appeltaart bij!
6 Een bijzonder ritueel tijdens jullie ceremonie? Trouwen met Manon geeft jullie gratis een zandritueel bij jullie boeking.
7 Wanneer je bij Het Boudoir in Hoorn een mooie trouw japon koopt krijg je daar een goodiebag bij. In deze goodiebag zitten diverse kortingsbonnen.
8 Bij je trouwboeket krijg je van De Peperbloem een gratis bloemen accessoire.

 

leuke extra's bij boeking meerdere bedrijven van Trouw Partners

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes