Partners

De onderneemsters van Trouw Partners zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Hieronder een kort overzicht, klik voor meer informatie over de verschillende diensten op de foto van de partner. De Breek is natuurlijk locatie gebonden, de andere partners leveren diensten door heel Nederland en sommigen ook daarbuiten.

De partners:

De Breek trouwlocatie en feestlocatie bij molen aan Markermeer - Trouw Partners - EtersheimCountry Home Cooking - catering en kookworkshops - Trouw Partners - De RijpLa mia torta - bruidstaarten en andere feesttaarten - Trouw Partners - EdamTrouwfotografie Freya - Trouw Partners - WarderTrouwambtenaarHet boudoir bruidsmode - trouwjaponnen, bruidssluiers, bruidsaccessoires, bruidslingerie in Hoorn Noord Hollandmio trouwringen Amsterdampeperbloem bruidsboeket bloemsierkunst Purmerend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn al meerdere bruiloften geweest waar verschillende leden van Trouw Partners hebben samengewerkt. Wij weten wat we aan elkaar hebben en vinden het fijn om dingen in overleg met elkaar te regelen. We hebben respect voor elkaars vakbekwaamheid en we verwijzen ieder bruidspaar dan ook vol vertrouwen naar elkaar door. Met ons ontstaan er geen misverstanden tussen de cateraar en de patissier. De bloemiste weet precies wat wel en niet kan bij onze locatie. De trouwambtenaar houdt rekening met de wensen van de fotografe.

Alsof dat op zich niet al genoeg voordeel is voor onze klanten geven wij ook bij boeking van meerdere partners wat leuke extra’s weg. Van iedere geboekte partner krijgt u een kado of mooie korting.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes