8 november – Winters trouwevenement

Na een succesvolle zomereditie nodigt Trouw Partners jullie uit voor haar winter trouwevenement op 8 november 2015 op onze eigen trouwlocatie, De Breek.

De molen van De Breek in de winterBij de romantische molen in Etersheim kunnen jullie heerlijk genieten van deze unieke winterse Trouwbeleving.
Ben je gevraagd en wil je kennismaken met deze unieke plek, waar je heerlijk buiten kan trouwen, en de overige Trouw Partners dan ontvangen wij jullie graag tussen 12.00 en 16.00 uur op onze inspirerende, sfeervolle trouwbeurs.

Kom bij onze cateringexpert Naomi Zaalberg een overheerlijk biologisch, kleurrijk hapje proeven. Zij kan je alles vertellen over haar bedrijf Country Home Cooking en over het cateren van jullie bruiloft. Een gezellige kookworkshop voor je vrijgezellendag behoort ook tot de mogelijkheden, want voor Naomi is eten een beleving.

De outfit van de bruid wordt op deze dag getoond door modellen van Het Boudoir en gestyled door de vakkundige handen van schoonheidssalon Cécile Mooijer, gevestigd in Oosthuizen. Bij Cécile kan iedereen terecht voor een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling, maar vandaag draait het natuurlijk om de bruidsmake-up voor jouw bijzondere dag.

Krijg je al trek in deze dag? Proef dan een heerlijk stukje bruidstaart van een van de fantastische creaties van La Mia Torta uit Edam. De bruidstaart is heel symbolisch, het samen aansnijden staat voor verbondenheid en de belofte voor de ander te zullen zorgen. En daarom voert het bruidspaar elkaar het eerste stukje.

Het daadwerkelijk in de echt verbinden daar heb je natuurlijk een ambtenaar voor nodig. Op deze dag is BABS en zelfstandig trouwambtenaar Manon Dijkshoorn aanwezig om al jullie vragen over trouwen en de ceremonie te beantwoorden. Willen jullie een persoonlijke ceremonie dan zijn jullie bij deze warme, betrokken trouwambtenaar aan het juiste adres.
photo booth bruiloft vrolijke bruid
Bij een winters trouwevenement mag een leuke snapshot niet ontbreken. Trouwfotografie Freya is aanwezig om jullie pre weddingsmile vast te leggen in haar gezellige photobooth. Ook kunnen jullie haar mooie trouwalbums bekijken en een afspraak inplannen voor een nadere kennismaking. Freya Elders is de bruidsfotograaf die jullie écht ziet. Zij maakt spontane, persoonlijke trouwreportages met humor en oog voor detail.

Waar elke vrouw reikhalzend naar uitkijkt; het moment om een trouwjapon uit te kiezen, maar waar kan je daarvoor terecht? De modellen van Het Boudoir in Hoorn showen op deze dag prachtige, zeer verschillende japonnen in allerlei stijlen. Als jij uiteindelijk slaagt voor jouw japon is dat een bijzonder mooi moment, waar moeders, zussen en vriendinnen kippenvel van krijgen. Annet helpt je graag kiezen, uit haar bijzondere collectie bruidsmode voor een zeer schappelijke all inclusive prijs.

De jongste deelnemer van Trouw Partners introduceert zich vandaag met haar prachtige handgemaakte sieraden. Atelier Mio uit Amsterdam is aanwezig met haar mooie creaties. Myrna mag zich niet voor niets trouwringspecialiste noemen.

We hebben ook nog een leuke gastondernemer uitgenodigd; Bloemsierkunst voor decoraties, corsages, de auto en natuurlijk je trouwboeket worden met grote zorg in elkaar gezet door Yvonne van de Peperbloem, een kleurrijke bloemiste uit Purmerend. En wist je dat zij met duurzaam geproduceerde bloemen werkt?

Maak van jullie trouwdag een unieke eigen beleving, kom genieten van de Trouw Partners wintersfeer, De Breek heeft een warme verrassing voor jullie klaar staan. Je kan tegenwoordig trouwen waar en hoe je wilt. Profiteer daarvan en maak van jullie trouwdag een bijzondere en onvergetelijke dag.

Winter sfeer bij de molen van Etersheim

Wil je kans maken op een kortingsbon die je bij één van de partners kan inwisselen? Doe dan mee aan onze facebook actie: www.facebook.com/trouwpartners

Winter Trouwbeleving
8 november 2015
12:00 – 16:00 uur
De Breek
Etersheimerbraakweg 5
1474 MV Oosthuizen
Parkeren graag aan de dijk – net voor of voorbij IJsselmeerdijk 5, 1474 MX Oosthuizen

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes